Priser

 Individuel terapi

  50 – 60 min.   /   1200 kr.

 Familie-, forældre- eller parsamtale

   75 min.   /   1700 kr.

 Supervision

Individuel supervision 60 min. / 1400 kr.

Individuelle priser i forhold til varighed, antal deltagere, evaluering/opfølgning og eventuel kørsel. Kontakt mig for at høre mere.

Rabatmuligheder

Jeg tilbyder rabat ved køb af 5 samtaler på forhånd. Efter den første samtale kan du tilkendegive, om du er interesseret i at købe et klippekort med 5 samtaler. Priserne på klippekort er følgende:

Individuel terapi: 5 samtaler koster 5750 kr.

Familie-, forældre- eller parsamtaler: 5 samtaler koster 8000 kr.

Betaling

Faktura sendes pr. email efter samtalen, og der kan betales med bankoverførsel.

Afbudsregler

Ændringer eller aflysning bedes foretaget hurtigst muligt og senest kl. 12.30 hverdagen før din aftale (ved en aftale om mandagen skal afbuddet gives senest fredagen før).
Ved for sen aflysning eller udeblivelse opkræves den fulde pris for den aftalte tid uanset afbuddets årsag. Du kan sende en SMS eller indtale en besked på telefonsvareren, hvis jeg er optaget.
Hvis du ikke kan møde op til din aftale grundet sygdom, kan jeg istedet tilbyde en online samtale.

Tilskud

Jeg har ikke overenskomst med sygesikringen og tager derfor ikke imod en henvisning fra lægen.
Er du medlem af Sygeforsikringen danmark kan du sandsynligvis få et tilskud på 300 kr. pr. samtale (max. 7.200 kr. på 12 måneder).  Kontakt Sygforesikringen danmark for at høre mere om, hvilke muligheder, der er for dig.
Har du en sundhedsforsikring, kan denne sandsynligvis benyttes hos mig, da jeg er autoriseret psykolog af Dansk Psykolognævn. Kontakt din sundhedsforsikring og forhør dig om mulighederne for tilskud til samtalerne. Det kan også være, at din arbejdsplads har tegnet en sundhedsforsikring til dækning af psykologsamtaler. Du kan spørge din arbejdsplads, eller du kan kontakte forsikringsselskabet direkte.

Udarbejdelse af dokumentation

Pris for udarbejdelse af dokumentation til forsikringsselskaber, Udbetaling Danmark, osv. er 500 kr. pr. påbegyndte halve time.